Opleiding en certificering

Lasapparatuur, maar ook lasprocedures, worden steeds verder doorontwikkeld. Daarom is het belangrijk dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen in hun vakgebied.

Vossen Hendrickx verzorgd voor u een praktijk gerichte training die is afgestemd op uw bedrijfssituatie, waarbij professionele instructeurs de cursisten intensief opleiden en begeleiden.

Dit kan op alle gebieden, zoals:
• autogeen, Tig Mig/Mag en BmBE
• snijden d.m.v. autogeen en plasma
• lastechniek in het algemeen.
• tekening lezen

Laat ons weten waar u opleidingsbehoefte aan heeft en wij stellen het programma samen. Voor een medewerker of voor al uw metaalbewerkers.
Vossen Hendrickx is hierin uw partner !!!!

NIL Lasopleidingen:
Heeft u of uw bedrijf behoefte aan NIL lasopleidingen dat wordt afgerond met een officieel NIL lasdiploma of een lascertificaat volgens de EN 287 en ISO 9606 dat wordt afgerond met een lascertificaat, dan kan deze opleiding of certificaat In-House worden verzorgd. Voor meer informatie over cursussen en trainingen neem gerust contact met ons op. 

Let op !! Voor opleidingen en trainingen zijn ruimschoots subsidie mogelijkheden, vergeet hier niet naar te vragen. Wij helpen u hier graag bij.