Projecten

Op gebied van projecten heeft Vossen Hendrickx b.v. een naam hoog te houden. De afgelopen 35 jaar hebben we diverse projecten succesvol afgerond. Op verzoek stellen wij graag een referentielijst samen.

Om een klein beetje inzicht geven, hebben wij ons laatste project bij Gilde Opleidingen op de Kazernestraat te Venlo iets verder voor u uitgediept.

Medio november 2008 werden reeds de eerste kontakten gelegd voor herinrichting van het lasgebied van Gilde Opleidingen. Dit leidde tot een eerste globale aanbieding van 25 lascabines inclusief bijbehorende zaken.

We zijn toen in gesprek gebleven tot begin juni het verzoek binnen kwam om een definitieve aanbieding te maken voor realisering van het her-ingerichte lasgebied. Onze offerte bestond uit:
- 24 lascabines
- 24 E-werkplekken
- Compleet leidingwerk voor technische gassen inclusief reduceerventielen, enz.
- 26 lasrookafzuigingen
- 1 slijpcabine
- 24 lastafels
- Herplaatsing van een autogeen snijtafel

Op 6 juli kregen we de opdracht om op 27 juli te starten met de werkzaamheden. Echter alles moest nog besteld en gefabriceerd worden.

Om een lang verhaal kort te maken, op maandag 7 september hebben we het gehele project turn-key, zoals afgesproken, opgeleverd.

Het resultaat kunt u aan de hand van onderstaande foto's aanschouwen. Een resultaat wat er mag zijn, en waar we met recht trots op zijn. Het was een uitdagend project met een strakke deadline. Vossen Hendrickx b.v. heeft aangetoond dat we binnen deze kaders willen en kunnen werken.

Staat u ook voor een dergelijke uitdaging? Maak ons dan deelgenoot en samen realiseren we uw project waar we achteraf met trots op terug mogen kijken.

projecten1 projecten2

projecten3 projecten4

projecten5